Garantia Rakennus

Siellä on hyvä elää

Garantia Rakennus Oy on vuodesta 2006 toiminut monipuolinen perheyritys, joka suunnittelee, rakentaa ja myy koteja Jyvässeudulla sekä muualla Keski-Suomessa. Vaalimme toiminnassamme korkeaa laatua ja erinomaista, yksilöllistä asiakaspalvelua.

Rakennamme unelmia vastuusta huolehtien

Oma koti on yksi koko elämän tärkeimmistä hankinnoista. Ehkä jopa tärkein. Siihen liittyy odotusta ja intoa tulevasta, mutta usein myös paljon kysymyksiä. Garantia Rakennuksen kodissa asut huoletta ja turvallisesti. Vastuullinen rakentaminen on meille sydämenasia.

Garantia Rakennus rakentaa vuosittain kahdesta viiteen asuntokohdetta. Valtaosa kohteistamme on joko uusia rivitaloja, erilaisia pientalojen kokonaisuuksia tai keskusta-alueen pienkerrostaloja. Uudisrakentamisen lisäksi olemme toteuttaneet erilaisia kiehtovia saneerauskohteita asuntorakentamiseen liittyen. Myös tulevalla asukkaalla on tärkeä rooli toiveidensa mukaisen kodin suunnittelussa. Varhaisessa vaiheessa ostopäätöksensä tehnyt  kodin hankkija voi vaikuttaa mahdollisuuksien mukaan jopa tulevan asuntonsa pohjaratkaisuihin. Garantia Rakennuksen missio on auttaa jokaista löytämään se juuri oikea koti!

Aikaisemman sukupolven arvot ohjaavat tekemistämme tänäkin päivänä. Meille on tärkeää suomalaisen työn tukeminen ja se, että kodit rakennetaan aina niin kuin itselle tehtäisiin; huolellisesti jokainen yksityiskohta viimeistellen. Siksi meidän rakentamassamme kodissa olet kuin lintukodossa – paikassa, jossa on hyvä olla ja elää.

PERHEILLE KOTEJA YKSILÖLLISESTI JA LAADUKKAASTI!