Garantia Rakennus

Garantia Rakennus Oy on vuodesta 2006 toiminut rakennusalan perheyritys, jonka päätoimintaan kuuluu asuntorakentaminen Keski-Suomen alueella. Yrityksessä itse hoidetaan kohdesuunnittelut alusta loppuun saakka, joten asiakkaillamme on aina ammattitaitoinen palvelu saatavilla läpi projektin. Vaalimme toiminnassamme korkeaa laatua ja erinomaista, yksilöllistä asiakaspalvelua.

Yrityksemme toteuttaa erilaisia asuntokohteita pääasiassa uudistuotantona. Uudiskohteemme vaihtelevat tontista ja alueesta riippuen erikokoisista paritaloista isompiin rivitalokohteisiin saakka. Olemme myös toteuttaneet asuntoja mittavina saneerauskohteina merkittäviin suojelukohteisiin kuten Jyväskylän keskustan Vanha Ortopedia ja Alvar Aallon helmi Casa Lauren. Perinteisen asuntorakentamisen lisäksi rakennamme myös erilaisia loma-asuntokohteita.

Toteutamme myös jonkin verran asiakkaille tilauksesta urakoituja kohteita, useimmiten nämäkin ovat olleet uniikkeja ja erikoisempia kohteita tai isompia kokonaisuuksia.

Garantia Rakennuksen rakentama koti on aina turvallista ostaa jo rakennusaikana. Asunto-osakeyhtiökohteemme ovat RS-kohteita, rahalaitosten neuvottelukunnan suosittelemia. Perinteisten asunto-osakeyhtiöiden ohella toteutamme suosittuja paritaloratkaisuja, jossa jokainen omistaa ja hallinnoi itse omaa osaansa tontista ja kiinteistöstä. Olipa valintasi kumpi tahansa, me takaamme kohteen rakentamisen laadukkaasti loppuun asti.

Facebook -sivullemme on tallennettu kuvia joistakin toteuttamistamme kohteista.

KOKEMUKSIA GARANTIA RAKENNUS OY:STÄ

Leena ja Markku Lätti:
Täytyy sanoa, että asiat eivät olisi voineet toimia sujuvammin.

Saimme rauhassa miettiä haluamiamme muutoksia ja ne tehtiin niin kuin oli sovittu. Saimme jatkuvasti tietoa ja kuvia rakennuksen edistymisestä. Meille rakennettiin autokatoksessa sijaitseva varasto etuajassa, jotta voitiin tuoda sinne tavaroitamme jo hyvissä ajoin ennen muuttoa. Työn jälki on todella siistiä ja henkilökunta ystävällistä. Sama joustavuus, sujuvuus ja asiakaslähtöisyys jatkuu, joten uskalsimme lähteä jo toisen kerran Garantia Rakennuksen ”kelkkaan”.

PERHEILLE KOTEJA YKSILÖLLISESTI JA LAADUKKAASTI!