Myyntikohteet

Asukkaiden näköisiä uusia koteja

Uudiskohteemme sijaitsevat pääasiassa Keski-Suomen alueella. Kun valitsemme uutta rakennuspaikkaa, monen asian täytyy olla kohdallaan. Paikassa täytyy olla jotain, mikä sytyttää ja inspiroi. Valitsemme sijainnin aina sen mukaan, missä ihmisten olisi mukava asua ja elää. Sellaisen, missä itsekin viihtyisimme.

Pietalokohteet kuten erilaiset paritalot, kytketyt pientalot sekä rivitaloyhtiöt löytyvät meiltä niin sanotusti vakiovalikoimasta ja pääasiassa olemmekin  tällaisiin kohteisiin keskittyneet. Nämä kokonaisuudet toteutetaan enemmän asunnon ostajalle omaksi kodiksi eikä niinkään sijoitusasunnoksi. Näin ollen kohteiden suunnittelussa panostetaankin aina lähtökohtaisesti viihtyvyyteen, toimivuuteen sekä sijaintiin lähellä luontoa, palveluita sekä hyviä kulkuyhteyksiä. Näissä kohteissa tontit ovat yleensä aina omia ja lämmitys tapahtuu edullisella sekä ekologisella maalämmöllä mahdollisuuksien mukaan.

Jyväskylän keskustaan toteuttavat asuntokohteet ovat oman kodin ohella myös erinomaisia sijoituskohteita. Jyväskylä on logistisesti ihanteellisesti sijaitseva yliopistokaupunki, joka tarjoaa runsaasti harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia sekä kulttuurielämyksiä. Lisäksi luonnonrauha ja upeat järvimaisemat ovat vain kävelymatkan päässä.

Garantia Rakennuksen rakentama koti on aina turvallista ostaa. Kaikki asunto-osakeyhtiö -kohteemme ovat RS-kohteita, eli rahalaitosten neuvottelukunnan suosittelemia. Olemme yhtiöiden ohelle nyt myös ottaneet valikoimaamme suosittuja paritaloratkaisuja, joissa jokainen omistaa ja hallinnoi itse omaa osaansa tontista ja kiinteistöstä. 

Kohteita löytyy tällä hetkellä rakenteilla olevista yhtiöistä sekä ennakkomarkkinoinnista. Etsit sitten loistavaa sijoituskohdetta tai ensimmäistä kotia, autamme mielellämme löytämään sen juuri oikean asunnon. 

Uusia asuntokohteita on meillä jatkuvasti  suunnittelussa, joten jos et heti löydä mieleistäsi valikoimista, niin laita viestiä tai soittele, niin suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu! 

 

Loma-asuntoja 

Teemme myös loma-asuntorakentamista ja olemmekin toteuttaneet mm. Himokseen useita lomahuviloita asiakkaille tilauksesta toiveiden mukaisesti.

Valikoimastamme löytyy erilaisia loma-asuntoja markkinoinnissa Himokselle Garantia Resorts -brändimme alta https://garantiaresorts.fi/  ja uusia loma-asuntoja erilaisilla kokoonpanoilla on suunnitteilla.

 

Asuntomyynti

Autamme asiakkaita myös vanhojen kotiensa myynnissä. Olemme laajentaneet palvelutarjontaamme ja samalla tiivistäneet yhteistyötämme Habita Kiinteistönvälityksen kanssa, jotta voimme näin tarjota vanhoille ja uusille asiakkaillemme entistä parempaa palvelua. Me voimme näin yhteistyössä Kiinteistönvälitys Helinin / Habita Jyväskylän kanssa tarjota asiakkaille vanhan kodin myyntiä, mutta myös etsiä yhdessä uusi toiveita vastaava koti, kun kodinvaihto tulee jossain vaiheessa eteen. Reettaan voi olla asunnonvaihtoon ja/tai -myyntiin liittyen yhteydessä. Hän hoitaa Habitan toimesta oman vahvan ammattitaitonsa asuntomyynnistä sekä rakennusalalta mukaan tuoden varmasti asunnon vaihtamisen/myynnin luotettavasti kuntoon!

Katso alta myyntikohteemme

5 lokakuun, 2021

As Oy Muuramen Kuurapolku 2 (rakenteilla –> valmistuu kevät 2022)

As Oy Muuramen Kuurapolku 2 Kuurapolku 2, Kinkomaa Rakenteilla, valmistuminen 6/2022 Kinkomaalle Ahvenlammen idylliselle uudelle asuinalueella rakentuu parhaillaan 11 asunnon rivitaloyhtiö. Asunnot sijoittuvat kahteen rakennukseen ja […]
9 huhtikuun, 2020

Jyväskylän Mannisen pihat (ENNAKKOMARKKINOINNISSA!)

Jyväskylän Mannisen pihat (ennakkomarkkinointi; rakentaminen kevät / 2022) Saarijärventie 18, 40200 Jyväskylä Saarijärventien varteen noin 4 kilometrin päähän Jyväskylän keskustasta rakennetaan kahden taloyhtiön kokonaisuus, joista ensimmäinen […]
16 syyskuun, 2019

Kytketyt pientalot Ahvenahontie 24 (rakentaminen alkaa 11/2021)

Ahvenahontie 24; kytkettyjen pientalojen kokonaisuus Ahvenahontie 24, Kinkomaa (Ahvenlampi) Rakentaminen alkaa marraskuussa ja valmistuminen syksy 2022. Upea ja uniikki kytkettyjen pientalojen kokonaisuus rakennetaan Ahvenlammen alueelle Muuramen […]