Myyntikohteet

Asukkaiden näköisiä koteja

Uudiskohteemme sijaitsevat pääasiassa Keski-Suomen alueella. Kun valitsemme uutta rakennuspaikkaa, monen asian täytyy olla kohdallaan. Paikassa täytyy olla jotain, mikä sytyttää ja inspiroi. Valitsemme sijainnin aina sen mukaan, missä ihmisten olisi mukava asua ja elää. Sellaisen, missä itsekin viihtyisimme.

Jyväskylän keskustassa sijaitsevat asunnot ovat myös erinomaisia sijoituskohteita. Jyväskylä on logistisesti ihanteellisesti sijaitseva yliopistokaupunki, joka tarjoaa runsaasti harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia sekä kulttuurielämyksiä. Lisäksi luonnonrauha ja upeat järvimaisemat ovat vain kävelymatkan päässä. Rivitalokohteissa tontit ovat taloyhtiön omia, ja lämmitys tapahtuu edullisella sekä ekologisella maalämmöllä.

Garantia Rakennuksen rakentama koti on aina turvallista ostaa. Kaikki asuntokohteemme ovat RS-kohteita, eli rahalaitosten neuvottelukunnan suosittelemia. Kohteita löytyy tällä hetkellä rakenteilla olevista yhtiöistä sekä ennakkomarkkinoinnista. Etsit sitten loistavaa sijoituskohdetta tai ensimmäistä kotia, autamme mielellämme löytämään sen juuri oikean asunnon.

Uusia asuntokohteita on myös jatkuvasti suunnittelussa ja mietinnässä, kysy meiltä lisää!

Katso alta myyntikohteemme

huhtikuu 9, 2020

Jyväskylän Mannisen pihat (ENNAKKOMARKKINOINNISSA!)

Jyväskylän Mannisen pihat (ennakkomarkkinointi) Saarijärventie 18, 40200 Jyväskylä Saarijärventien varteen noin 4 kilometrin päähän Jyväskylän keskustasta rakennetaan kahden taloyhtiön kokonaisuus, joista ensimmäinen vaihe As Oy Jyväskylän […]
syyskuu 16, 2019

As Oy Muuramen Kuurapolku 2 (rakenteilla)

As Oy Muuramen Kuurapolku 2 Kuurapolku 2, Kinkomaa Rakenteilla, valmis 6/ 2022 Kinkomaalle Ahvenlammen idylliselle uudelle asuinalueella rakentuu parhaillaan 11 asunnon rivitaloyhtiö. Asunnot sijoittuvat kahteen rakennukseen […]