Uudistuotanto

Viimeisteltyä ulkonäköä käytännöllisyyttä unohtamatta

Garantia Rakennus on keskittynyt pääasiassa oman uudistuotantonsa urakointiin ja myyntiin. Uudistuotantokohteet vaihtelevat erikokoisista rivitalokohteista kerrostaloihin, ja ne sijaitsevat Keski-Suomen talousalueella. Urakoimme ja myymme itse rakennuskohteemme, mutta teemme myynnissä yhteistyötä myös muutamien kiinteistönvälittäjien kanssa. Näin varmistamme, että asiakkaillamme on aina ahkera asunnonmyyjä tavoitettavissa.

Huolellisesti mietityt yksityiskohdat tekevät kodista toimivan ja luovat juuri oikean tunnelman. Kodeistamme löytyvät Puustellin laadukkaat ja näyttävät kalusteet. Lattioihin tuodaan arvokkuutta ja lämpöä esimerkiksi aidoilla parketeilla, ja seiniin persoonaa huolella valituilla tapeteilla. Mutta pelkkä hyvä ulkonäkö ei riitä meille – myös asuntojen pohjaratkaisut mietitään aina loppuun asti. Rakentamissamme kodeissa niin arjen kuin juhlankin pitää olla helppoa ja sujuvaa. Ja me lupaamme, että se myös on.

Yksilöllisiä koteja erilaisiin tarpeisiin

Ekologisuus on meille tärkeää, ja käytämmekin aina mahdollisuuksien mukaan maalampöä, joka antaa vapautta ja säästää asumiskustannuksissa. Luonnon arvostamisen lisäksi erinomainen asiakaspalvelu on lähellä sydäntämme; sinun on mahdollista vaikuttaa tulevan kotisi ratkaisuihin hyvin monipuolisesti. Ajoissa asialla oleva voi esimerkiksi muuttaa kylmäkoneiden ja altaiden paikkoja sekä valita haluamiaan kiintokalusteita ja sisustusratkaisuja. Asunnoissa suositaan yksitasoisia ratkaisuja, ja esteettömyydessä voidaan huomioida myös asukkaiden toiveet ja tarpeet.

Toteutamme lisäksi tilauksesta erikoisempia ja yksilöllisiä taloratkaisuja. Useimmiten tällaiset kohteet ovat asiakkaamme toiveiden mukaan suunniteltu, ja toimitussisältö myös räätälöity jokaisen omiin tarpeisiin sopivaksi. Mikä tahansa onkaan sinun visiosi täydellisestä kodista, me haluamme auttaa saavuttamaan sen.

YHTEISTYÖSSÄ LUOTETTUJEN KUMPPANEIDEN KANSSA

Tarkoin valittujen luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa toteutamme tiiviissä yhteistyössä muun muassa asuntojen perustuksia, eristyksiä, LVIS-töitä ja sisustusratkaisuja. Kumppaneidemme kautta saamme toimitettua myös korkealaatuiset talotoimitukset esimerkiksi suurelementteinä. Asuntojamme sisustamassa ovat monet laadukkaat toimijat kuten Puustelli ja Laattapiste Collection.

Hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä palveluita – As Oy Muuramen Kuurapolku

Valtaosa kohteistamme on uusia rivitaloja, jotka rakennetaan viihtyisille tonteille hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen ääreen. As Oy Muuramen Kuurapolku on malliesimerkki tällaisesta kohteesta. Kahden rivitalon kokonaisuus rakentuu rauhalliselle Ahvenlammen alueelle Muuramen Kinkomaalle, jossa muun muassa päiväkoti ja koulu sijaitsevat vain kävelymatkan päässä. Myös uimaranta ja leikkipuisto sijaitsevat vieressä, idyllisen Ahvenlammen rannalla.

As Oy Muuramen Kuurapolku rakentuu osana rauhallista ja idyllistä rivitalokorttelia, johon kuuluu vain kolme yhtiötä – kaikki omilla tonteillaan. Garantia Rakennus vastaa näiden kaikkien kolmen yhtiön rakentamisesta, joten yhtenäinen ilme ja idyllisyys säilyy läpi alueen. As Oy Muuramen Kuurapolku sopii loistavasti kaikille, niin lapsiperheille, pariskunnille kuin yksinasuvillekin. 

Piha-alue on suojaisa ja helppohoitoinen. Lisäksi jokaiselle asunnolle jää kiva oma takapiha. Asunnot ovat kolmioita ja neliöitä. Jokaiselle asunnolle kuuluu oma autokatospaikka sekä lämmin varasto erillisessä piharakennuksessa. Tuttuun tapaan asunnot lämpiävät maalämmöllä, joten asuminen on edullista ja ekologista.

Luonnon rauhaa ja kauniita maisemia – As Oy Valtterintie

Kiinnitämme tonttien valinnassa huomiota paitsi palvelujen läheisyyteen, myös viihtyisyyteen. Luontoa ja kauniita maisemia arvostavalle tarjotaan mahdollisuus asettua asumaan esimerkiksi Säynätsaloon. Päijänteen äärellä sijaitsevaa kaupunginosaa on kehuttu Jyväskylän kauneimmaksi. Säynätsalossa sijaitseva As Oy Valtterintie on tien päähän rakentuva rauhallinen kortteli, jonka tonteille nousee kaksi rivitaloa ja kaksi kerrostaloa. 

Monipuoliset palvelut sijaitsevat aivan lähellä, ja asukkaita palvelevat päiväkodin ja koulujen lisäksi muun muassa päivittäistavarakauppa, terveysasema, apteekki ja kirjasto. Myös julkiset liikenneyhteydet kulkevat aivan vierestä. Asuntojen koot vaihtelevat kerrostaloyksiöistä tilaviin neljän huoneen rivitaloasuntoihin. Näin sopiva vaihtoehto löytyy niin pientä ja kompaktia kotia etsivälle kuin isommallekin perheelle.

Yksilöllisiä ja laadukkaita koteja!