Uudistuotanto

Viimeisteltyä ulkonäköä käytännöllisyyttä unohtamatta

Garantia Rakennus on keskittynyt pääasiassa oman uudistuotantonsa urakointiin ja myyntiin. Uudistuotantokohteet vaihtelevat erikokoisista pientalo- ja rivitalokohteista kerrostaloihin, ja ne sijaitsevat Keski-Suomen talousalueella. Urakoimme ja myymme itse rakennuskohteemme, mutta teemme myynnissä yhteistyötä myös kiinteistönvälittäjien kanssa. Näin varmistamme, että asiakkaillamme on aina ahkera asunnonmyyjä tavoitettavissa.

Huolellisesti mietityt yksityiskohdat tekevät kodista toimivan ja luovat juuri oikean tunnelman. Kodeistamme löytyvät Puustellin laadukkaat ja näyttävät kalusteet. Lattioihin tuodaan arvokkuutta ja lämpöä esimerkiksi aidoilla parketeilla tai vinyylilankulla, ja seiniin persoonaa huolella valituilla tapeteilla tai kestävillä maaleilla. Mutta pelkkä hyvä ulkonäkö ei riitä meille – myös asuntojen pohjaratkaisut mietitään aina loppuun asti. Rakentamissamme kodeissa niin arjen kuin juhlankin pitää olla helppoa ja sujuvaa. Ja me lupaamme, että se myös on.

 

Erilaisia koteja monenlaiseen elämäntilanteeseen mukautuen

Pyrimme vastaamaan tuotannossamme asiakkaiden ja uusien kotien etsijöiden tarpeisiin ja toiveisiin. Näin ollen meiltä löytyykin erilaisia vaihtoehtoja tarjota uudeksi kodiksi olitpa sitten etsimässä helppoa ja edullista asumista rivitaloyhtiössä tai omatoimisempaa asumista esimerkiksi paritalossa. Olemme kiinnittäneet erityisesti huomiota kohteissamme siihen, että ne tulevat aina jollekin kodiksi, olipa sitten kyse perheestä, pariskunnasta tai vaikka yksin muuttavasta henkilöstä. Kodin pitää tuntua omalta ja siellä tulee olla jokaisen omat toiveet huomioituna. Tämän vuoksi meiltä asunnon ostajat saavatkin yksilöllistä asiantuntevaa palvelua kotinsa oston yhteydessä ja tarvittaessa muokkaamme asuntoja vastaamaan jokaisen kodin hankkijan tarpeisiin sopivaksi.

Rivitaloyhtiöt

Rakentamamme rivitaloyhtiöt ovat aina laadukkaasti suunniteltuja ja sisustettuja. Vaikka kyseessä onkin rivitaloasunto, tulee sieltäkin löytyä tilaa oleskella ja toimia päivittäisten askareiden parissa. Rivitalojen sijoittelussa ja suunnittelussa otetaan huomioon myös viime aikoinakin isoon arvoon nousseet piha-alueet ja terassit. Asunnoissa on terassit sekä omat piha-alueet, joita jokainen asunto hallinnoi itse. Joskus alueesta riippuen näistä joudutaan poikkeamaan, mutta onneksi pääasiassa rakentamamme tontit antavat mahdollisuuden toteuttaa rivitaloasunnoillekin isot terassit, jonka jatkeena asunnoilla on oma viheralue.

Paritalot, kytketyt pientalot

Omatoimisempaa asumista toivoville ja etsiville tarjoamme myös erilaisia kytkettyjen pientalojen / paritalojen kokonaisuuksia. Näissä kohteissa jokainen kodin ostaja hallinnoi ja omistaa itse tontin määräosan sekä sillä sijaitsevan kiinteistön / varaston ja autokatosrakennuksen. Jokainen myös näin vastaa itse omista kuluistaan sekä omistamansa kiinteistön yllä pidosta erillisen hallinnanjakosopimuksen mukaan. Me hoidamme näissäkin tapauksissa asiakkaillemme kaiken valmiiksi muuttoon saakka, jolloin kodin ostajat voivat keskittyä itse vain seuraamaan uuden upean kodin rakentamista sekä tehdä oman mielensä mukaisia sisustusvalintoja.

Meiltä siis jokainen saa varmasti toiveidensa mukaisen kodin mikäli vain sopiva kohde muuten vain löytyy valikoimistamme! Mikäli et tällaista heti löydä, niin voit myös tiedustella tulevia kohteita laittamalla viestiä tai soittamalla meille!

Yksilöllisiä koteja erilaisiin tarpeisiin

Ekologisuus on meille tärkeää, ja käytämmekin aina mahdollisuuksien mukaan maalampöä, joka antaa vapautta ja säästää asumiskustannuksissa. Luonnon arvostamisen lisäksi erinomainen asiakaspalvelu on lähellä sydäntämme; sinun on mahdollista vaikuttaa tulevan kotisi ratkaisuihin hyvin monipuolisesti. Ajoissa asialla oleva voi esimerkiksi muuttaa kylmäkoneiden ja altaiden paikkoja sekä valita haluamiaan kiintokalusteita ja sisustusratkaisuja. Asunnoissa suositaan yksitasoisia ratkaisuja, ja esteettömyydessä voidaan huomioida myös asukkaiden toiveet ja tarpeet.

Toteutamme lisäksi tilauksesta erikoisempia ja yksilöllisiä taloratkaisuja. Useimmiten tällaiset kohteet ovat asiakkaamme toiveiden mukaan suunniteltu, ja toimitussisältö myös räätälöity jokaisen omiin tarpeisiin sopivaksi. Mikä tahansa onkaan sinun visiosi täydellisestä kodista, me haluamme auttaa saavuttamaan sen.

YHTEISTYÖSSÄ LUOTETTUJEN KUMPPANEIDEN KANSSA

Tarkoin valittujen luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa toteutamme tiiviissä yhteistyössä muun muassa asuntojen perustuksia, eristyksiä, LVIS-töitä ja sisustusratkaisuja. Kumppaneidemme kautta saamme toimitettua myös korkealaatuiset talotoimitukset esimerkiksi suurelementteinä. Asuntojamme sisustamassa ovat monet laadukkaat toimijat kuten Puustelli ja Laattapiste Collection.

Hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä palveluita – As Oy Muuramen Kuurapolku

Valtaosa kohteistamme on uusia rivitaloja, jotka rakennetaan viihtyisille tonteille hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen ääreen. As Oy Muuramen Kuurapolku on malliesimerkki tällaisesta kohteesta. Kahden rivitalon kokonaisuus rakentuu rauhalliselle Ahvenlammen alueelle Muuramen Kinkomaalle, jossa muun muassa päiväkoti ja koulu sijaitsevat vain kävelymatkan päässä. Myös uimaranta ja leikkipuisto sijaitsevat vieressä, idyllisen Ahvenlammen rannalla.

As Oy Muuramen Kuurapolku rakentuu osana rauhallista ja idyllistä rivitalokorttelia, johon kuuluu vain kolme yhtiötä – kaikki omilla tonteillaan. Garantia Rakennus vastaa näiden kaikkien kolmen yhtiön rakentamisesta, joten yhtenäinen ilme ja idyllisyys säilyy läpi alueen. As Oy Muuramen Kuurapolku sopii loistavasti kaikille, niin lapsiperheille, pariskunnille kuin yksinasuvillekin. 

Piha-alue on suojaisa ja helppohoitoinen. Lisäksi jokaiselle asunnolle jää kiva oma takapiha. Asunnot ovat kolmioita ja neliöitä. Jokaiselle asunnolle kuuluu oma autokatospaikka sekä lämmin varasto erillisessä piharakennuksessa. Tuttuun tapaan asunnot lämpiävät maalämmöllä, joten asuminen on edullista ja ekologista.

Luonnon rauhaa ja kauniita maisemia – As Oy Valtterintie

Kiinnitämme tonttien valinnassa huomiota paitsi palvelujen läheisyyteen, myös viihtyisyyteen. Luontoa ja kauniita maisemia arvostavalle tarjotaan mahdollisuus asettua asumaan esimerkiksi Säynätsaloon. Päijänteen äärellä sijaitsevaa kaupunginosaa on kehuttu Jyväskylän kauneimmaksi. Säynätsalossa sijaitseva As Oy Valtterintie on tien päähän rakentuva rauhallinen kortteli, jonka tonteille nousee kaksi rivitaloa ja kaksi kerrostaloa. 

Monipuoliset palvelut sijaitsevat aivan lähellä, ja asukkaita palvelevat päiväkodin ja koulujen lisäksi muun muassa päivittäistavarakauppa, terveysasema, apteekki ja kirjasto. Myös julkiset liikenneyhteydet kulkevat aivan vierestä. Asuntojen koot vaihtelevat kerrostaloyksiöistä tilaviin neljän huoneen rivitaloasuntoihin. Näin sopiva vaihtoehto löytyy niin pientä ja kompaktia kotia etsivälle kuin isommallekin perheelle.

Yksilöllisiä ja laadukkaita koteja!