Garantia Resorts

MODERNEJA LOMAKYLIÄ TÄYNNÄ MAHDOLLISUUKSIA - HELPPOA JA VAIVATONTA LOMA-ASUMISTA

Garantia Resorts rakennuttaa laadukkaita ja käytännöllisiä lomakyliä suosittuihin lomakeskuksiin. Täysin varustellut loma-asuntomme tarjoavat huolettomuutta, vapautta ja helppoa irtiottoa arjesta. Meille on tärkeä vaalia ekologisia-arvoja ja pitää huolta myös ympäristöstä. Käytämmekin aina mahdollisuuksien mukaan loma-asunnoissamme luontoystävällistä maalampöä.

Garantia Resortsin taustalla on Garantia Rakennuksen pitkä kokemus ja vankka rakennusosaaminen.

Garantia Resorts on täydellinen vaihtoehto, kun haluat keskittyä nauttimaan lomastasi ilman turhia huolia kiinteistön ylläpidosta tai pakollisista arjen velvoitteista – me hoidamme ne tarvittaessa puolestasi! Ainutlaatuiset kohteemme Himoksessa tarjoavat elämyksiä niin aktiivilomailijalle kuin mielenrauhaa etsivälle. Garantia Resorts loma-asunto on myös loistava sijoituskohde. Laadukas asunto suositussa lomakohteessa takaa asunnolle hyvän vuokratuoton.

HIMOS ALPPIRINNE -LOMA-ASUNTOJA HIMOKSEEN HUIPPUPAIKALLE!

Uusi loma-asuntokohde rakentuu Himoksen monipuoliseen ja suosittuun lomakeskukseen. Himos tarjoaa lomailijoille ja aktiivisille harrastelijoille erilaisia ajanviettomahdollisuuksia, joten laadukkaille loma-asunnoille kaiken tarjonnan läheisyydessä on nyt kysyntää. Me päätimme vastata tähän kysyntään yhteistyössä paikallisen toimijan Himos Resortin kanssa ja suunnitella kokonaisen loma-asuntokylän vain muutaman sadan metrin päähän lomakeskuksen ytimestä. Kohteeseen tulee yhteensä 12 rivitaloa, joista löytyy kahden kokoisia asuntoja; neliöitä ja kolmioita. Kaikki asunnot ovat 2-tasoisia ja niihin kuuluvat omat isot lasitetut terassit sekä ulkoporealtaat omalla takapihalla terassin edustalla.

Asuntoja ja osuuksia varataan nyt, joten varmista aina vapaiden asuntojen ja osuuksien tilanne meiltä!

Asuntotyypit (Vaihe 1 / Himos Alppirinne 1):

4h+k+s /99 m²4 kpl (Talo B / vaihe 1)
3h+k+s / 64 m²8 kpl (Talo A ja C / vaihe 1)

Varattuna:

A4 3h+k+s / 64 m²
B4 4h+k+s / 99 m²
sekä osuuksia asunnoista C2 ja C3 sekä B2.

Kohde löytyy mys etuovesta:

3h+k+s / 64 m² kohde: s39348

4h+k+s / 99 m² kohde: s39342

1/6-osuudet:

3h+k+s / 64 m² kohde: s43233

4h+k+s / 99 m² kohde: s43234